top of page
Runner_edited.jpg

4 napos program

Volcano Events (3).png

Mit tartalmaz a Grow programja?

ddb33792d08007b66ca6708e6d0c1e4c.jpg
82f7199a13277d56312e2358daf22159.jpg

Jóga

Ha a jóga még kissé idegen számodra, íme pár dolog a sok közül, amivel úgy gondoljuk, hogy szolgálni tud Téged:

 

Kitartás

Mint sok más sport, úgy a jóga is leginkább hosszabb időn át tartó, kitartó gyakorlás után kezdi el megmutatni igazán élvezetes oldalát. Ekkor leszünk képesek izgalmas pózokat könnyedebben kitartani és elkezdeni intenzíven érezni a pozitív élettani hatásait. Ezek az eredmények párhuzamosan megtaníthatnak az életben más célokat is kitűzni és elérni, miközben fizikai egészségedet is ápolod. 

Erő és stabilitás

Sokan elsőre arra gondolnak, hogy aki jógázik, az hajlékony, pedig rengeteg póz esetében sokkal többet számít, hogy milyen állapotban vannak az izmaid. Rendszeres gyakorlás mellett hamar érezni lehet, hogy a tested minden területe magabiztosan erősödik, tónusosodik, illetve nem csak a fizikai, de a mentális és érzelmi stabilitás is javul.

Összpontosítás

A gyakorlatsorok általában a figyelmed a légzésedre való irányításával kezdődnek és végződnek, amelyet ha elég ügyes vagy, az egész óra alatt ott tudsz tartani, miközben arra is ügyelsz, hogy jó helyen és irányba legyenek a végtagjaid, megfelelő izmaidat feszítsd be vagy lazítsd el. Nem könnyű feladat, folyamatos gyakorlással viszont ez a képesség is fejlődik, amitől a mindennapokban is hatékonyabb lehetsz és könnyebben veheted az akadályokat.

 

Elfogadás és türelem

Természetesen oktatótól és jóga típustól függ, de alapvetően hangsúlyos szerepet kap. Fontos, hogy folyamatosan szem előtt tartsuk és emlékeztessük magunkat gyakorlás közben, hogy nem lehet mindent tökéletesen elvégezni, főleg nem első, második, de van, hogy harmadik próbálkozásra sem. Ha úgy érzed, hogy néha nehezen találod meg ezt a hozzáállást magaddal vagy másokkal szemben, ebben is segíthet a jóga.

MOZGÁS

Hike

Túrázás

A hegyen blablabla

Futás

A hegy körül blablabla

Erősítés

Erősítő edzéseket blbablaa

Manuál terápia

Blabalbalbal

ELŐADÁSOK

IMG_8539_edited_edited.jpg

Eloadasok, coaching, onismeret

MEDITÁCIÓ

Meditacio blablablaba 

sd

cz

d

d

cz

TERMÉSZET

KIKAPCSOLÓDÁS

bottom of page