top of page
Yoga & Brunch | Női jóga és villásreggeli
Yoga & Brunch | Női jóga és villásreggeli

máj. 08., V

|

Yoga Agora, Budapest

Yoga & Brunch | Női jóga és villásreggeli

Könnyed női jóga, izgalmas témák és különleges villásreggeli.

Erre az eseményre még nem indult el a jelentkezés!
Megnézem a többi eseményt

Dátum & Helyszín

2022. máj. 08. 10:00 – 13:00

Yoga Agora, Budapest, Budapest, Üllői út 6, 1085 Hungary

Részletek

Női jóga

A jóga eszköztárát fogjuk a gyakorlás során használni arra, hogy megismerjük női működési folyamatainkat, megtanuljuk, mivel tudjuk támogatni hormonális, ciklikus működésünket jógával, illetve az egész gyakorlatsort arra építjük fel, hogy ezeket a folyamatokat elfogadjuk, szeressük úgy, ahogy van. A gyakorlás bárki számára elvégezhető lesz, teljesen kezdők és sosem jógázók számára is. Kellemesen átmozgatunk minden területet a testben. Relaxáló, elringató, de mindenképp izgalmas, tartalmas gyakorlást várhattok.

Anya, nő, lány, asszony?

Az előadás alatt beszélgetünk arról, hogy életünk során mik azok a női szerepek amiket felveszünk és hogyan érezhetjük magunkat a különböző szerepekben teljesen önazonoasnak és ugyan annyira nőnek. Mi kell ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak legyünk és mik lehetnek azok a generációs minták amiket adunk tovább - és hogyan tudjuk megtörni ezt a folyamatot.

Mind a jógaóra, mind pedig az előadás férfiak számára is élvezetes és igazán hasznos lehet, hiszen segít jobban megérteni a körülöttük élő, hozzájuk közel álló nők működését.

Többgenerációs villásreggeli

Az előadással és beszélgetéssel összekötve egy tematikus brunchot szolgálunk fel a helyszín földszinti kis kávézójában. Betekintünk a reggeli-kultúra történelmébe, beszélgetünk a globalizáció és digitalizáció hatásairól a gasztronómiai trendekre és a különböző fogásokkal rávilágítunk a generációs különbségekre étkezési szokásainkban. Mindemellett persze egy nagyon jót eszünk!

A mozgást és előadást Horváth Viki biztosítja, a brunchról pedig Varsádi Nati gondoskodik.

Részvételi díj: 13 900 Ft

Jelentkezés után a helyedet a részvételi díj elutalásával tudod biztosítani! 

Az utalási adatokat e-mailben fogod megkapni.

Megosztás

bottom of page