top of page
Yoga & Brunch | Tavaszi Detox
Yoga & Brunch | Tavaszi Detox

ápr. 23., Szo

|

Pandora Palota, Szada

Yoga & Brunch | Tavaszi Detox

Méregtelenítő jógával kezdünk, majd egy előadás és beszélgetés következik a méregtelenítésről az élet több területén. Egy friss, szezonális brunch piknikkel koronázzuk meg a napot a Pandora Palota madárcsicsergéses kertjében.

Erre az eseményre még nem indult el a jelentkezés!
Megnézem a többi eseményt

Dátum & Helyszín

2022. ápr. 23. 10:00 – 13:00

Pandora Palota, Szada, Szada, 2111 Hungary

Részletek

A helyszínről

A tavaszi detoxhoz olyan lokációt választottunk, ami igazán támogatja a kikapcsolódást és megtisztulást, kiránt a város zajából és egy eldugott oázisba cseppenhetsz Szadán a Pandora Palotában. A helyszín különlegessége,  hogy a terem óriási üvegajtóin át egy békés kertre néz, égig érő fákkal és virágoskerttel. Az ajtókat kitárva, friss levegő és madárcsicsergés mellett fogunk mozogni, majd az előadással és sok finomsággal teli detox piknikkel folytatjuk. 

Kiutazás

Budapestről autóval kb. 25 perc alatt, tömegközlekedéssel a Puskás Stadiontól közvetlen buszjárattal és kb. 5 perc sétával 50 perc alatt érhető el a Pandora Palota. 

Cím: 2011 Szada, Arany János utca

A pontos címet tulajdonosi kérésre jelentkezés után osztjuk meg veled.

Detox jóga

A jóga önmagában is remek hatással a a méregtelenítő folyamatainkra, vannak azonban bizonyos testtartások és mozgások, légzőgyakorlatok, amelyek különösen felerősítik ezt a hatást. Mi az egész gyakorlás menetét a méregtelenítés témája köré fogjuk építeni. Segítjük a salakanyagok kiürülését a szervezetből, felszabadítjuk azokat az ízületeket ahol sok letapadás és ezzel együtt lerakódás talállható, foglalkozunk a légzéssel, mely gondolataink tisztításához is hozzájárul, végül pedig lelki terheink letételével zárjuk a gyakorlást. Mozgás anyagát illetően gerincjóga fókuszú gyakorlás lesz sok csavarással, bárki számára elvégezhető gyakorlatsorra számíthattok - de azért megdolgoztatjuk a testet, elmét és a lelket is.

Méregtelenítés az élet több területén - Előadás és beszélgetés

Workshop jellegű előadásra számíthattok, ahol először is feltérképezzük, hogy kinek, milyen területein, életmód elemein érdemes leginkább foglalkoznia a méregtelenítéssel, majd ezekhez foglalunk össze számos, a hétköznapokba is beépíthető jó szokást, amivel támogathatjátok saját folyamataitokat. Szemfelnyitó, gondolat ébresztő és izgalmas előadásra készülhettek, amiből remélhetőleg sok ötletet tudtok hazavinni és később jóleső változásokat tudtok beiktatni saját életetekben. Feltérképezzük és foglalkozunk majd az étkezéssel, a kozmetikumokkal, minket érő kemikáliákkal, mozgással, légzéssel, mentális stresszmegküzdéssel és hasonló életmód komponensekkel.

Tavaszi brunch piknik tisztító ételekkel

Szokásunkhoz híven olyan menüvel készülünk, amiben minden étrendnek megfelelő fogyasztható opciók lesznek. Túltengik majd a pikniket a friss, lédús gyümölcsök, lesz zöld detox juice, de a mozgás alatt elégetett energiát szénhidráttal és proteinnel is visszapótoljuk majd. Készülj péksütikre, krémekre és hideg falatkákra. Mindezeket a friss levegőn, egy elszigetelt kertecskében, napsütésben, jó társaságban fogyaszthatod majd. 

Részletes menü hamarosan!

A mozgást Horváth Viki biztosítja, a piknikről pedig Varsádi Nati gondoskodik.

Az program hivatalosan 13:00-ig tart, de ha még tovább élveznéd a nyugalmat, 14:00-ig lesz lehetőségünk a palotában maradni.

Részvételi díj: 14 900 Ft

Jelentkezési határidő: április 8.

Jelentkezés után a helyedet a részvételi díj elutalásával tudod biztosítani! 

Az utalási adatokat e-mailben fogod megkapni.

Megosztás

bottom of page